• ¨casju
  Velkommen til Casju!
  IT og Medier nær dig!

Velkommen til Casju!

Vi er et team af kreative designere, udviklere og eksperter, som alle arbejder tæt sammen for, at skabe flotte og spændende digitale oplevelser, markedsføring og rådgivning indenfor Medieløsninger og IT-Jura. Vi bestræber os på at blive dim one-company army. Skulle det lykkes dig at finde noget vi ikke kan hjælpe dig med, kender vi nok en der kan ;)

Tilredshed og Kvalitet

Vi er altid parate til, at give Jer et produkt og et højt serviceniveau du hurtigt vil mærke. Vi går op i en tæt dialog og at alle kunder er 100% tilfredse med deres løsninger.

Samarbejde

Hos os snakker vi ikke vanskellige koder, men et sprog vi alle kan forstå. Alle opgaver løses i tæt dialog med dig og virksomheden, så vi altid sikrer ens mål og de bedste resultater.

GIV OS EN UDFORDRING

Med mange års erfaring i branchen, har vi prøvet lidt af hvert - store som små opgaver, grafisk, web, foto, print, marketing, rådgivning eller udvikling af større systemer og apps. Og vi er altid klar på noget nyt!

Marketing

Markedsføring af din virksomhed, handler i den grad om, at gøre dig synlig på nettet og der hvor dine kunder befinder sig. Med vores ekspertise og muligheder, kan vi hjælpe og guide dig i gennem de vigtigste elementer.

SOCIALE MEDIER

Lad os hjælpe dig i gang på de sociale medier. Vi kan hjælpe med din facebook side, instagram profil, pinterest eller twitter

FACEBOOK MARKETING

Som verdens største sociale medie, er Facebook det oplagte sted at starte. En ordentligt facebook kampagne gør det muligt at præcisere, målrette og ramme målgruppen spot on.

GOOGLE ADWORDS

Effektive annoncer på Google giver din virksomhed mulighed for, at komme ud til nye potientielle kunder. Google er det mest foretrukne søgeværktøj og derfor et oplagt valg når man skal nå potentielle kunder.

SEO

Effektive annoncer på Google giver din virksomhed mulighed for, at komme ud til nye potientielle kunder. Google er det mest foretrukne søgeværktøj og derfor et oplagt valg når man skal nå potentielle kunder.

FOTO

Billeder fungerer som blikfang, både i brochurer, annoncer, magasiner osv. Med det rette billede i den rette kontekst, kan oftest køre ord overflødige. Billeder kan ramme alle vores sanser og pirre vores nysgerrighed og sætte gang i følelserne. Hos os kan vi tilbyde flere forskellige muligheder og løsninger.

PRODUKTFOTOS
Dine kunder skal have det bedst mulige indtryk af dine produkter uden at have dem fysisk i hånden. Vi finder sammen en løsning der matcher dine ønsker og behov på bedst mulig måde. Vi tilbyder produktfotografering såvel som fritlægning af billeder i vores eget studie.
360 GRADER PRODUKTFOTO
Vil du gøre din webshop mere unik og dine produkter mere spændende? Med en 360 graders visning, kan dine kunder se produkterne fra alle vinkler. Måske det bliver en vigtig faktor for, at dine kunder lægger ordren netop hos dig?
RUNDVISNING
Inviter dine besøgende med på en virtuel rundvisning, hvor kun fantasien sætter grænser. Vi tilbyder unikke og skræddersyet løsninger, der vil gøre din virksomhed et spændende kig værd.
PROFIL- OG STEMNINGSFOTOS
Har du brug for profilbilleder af dig selv, dine ansatte, arbejdssituationer eller lignende, til f.eks. artikler, til at profiliere din virksomhed eller noget helt andet, så har vi ekspertisen og udstyret til at levere den perfekte løsning.

Velgørenhedsorganisation?

Når vi har tid prøver vi at hjælpe NGO's med deres medier. Skriv os en ansøgning og vi ser hvad vi kan gøre!

Tryksager & Print

Med tætte samarbejdspartnere tilbyder vi nogen af markedets bedste priser på tryk og print. Vi klarer opsætningen af alt det grafiske, hvad enten du skal bruge brevpapir, visitkort eller noget helt andet. Vi tilbyder professionelle løsninger, hvor alt fra grafik, billeder og tekst spiller sammen med det overordnede budskab til den rigtige målgruppe.

VISITKORT

Visitkortet er et vigtigt værktøj, når du netværker. Samtidig er det også dit aftryk og med et kreativt kort - en mulighed for, at skille dig ud blandt mange andre.

BROCHURER OG FLYERS

Brochurer og flyers er en billig og hurtig måde at få spredt dit budskab på. Hvad enten du er nystartet og skal dele ud i nærområdet, skal på messe eller blot ønsker dem stående i receptionen, så er vi klar til at hjælpe dig.

BANNERE OG PLAKATER

Bannere til ethvert formål - både inde og ude, bruges alle vegne og til mange forskellige formål. Vi kan tilbyde bannere i flere forskellige typer og størrelser afhængigt af formålet og budskabet.

HJEMMESIDER
SHOPS OG APPS

HJEMMESIDE

Hjemmeside er en essentiel del af virksomhedens identitet og image. Dine nuværende og fremtidige kunder, skal kunne opnå oplysninger og føle din vision gennem ... Vi tilbyder professionelle webløsninger, webudvikling og webshops til alle former for små og store virksomheder.

SHOP

Med en webshop sikrer du virksomheden et godt strategisk værktøj til at øge omsætningen og arbejdsgangen. Går du med et ønske om at skabe mere værdi, så lad os tage en snak om dine muligheder og fordele.

APPS

Går du med tanken om at få lavet og udviklet en app? Apps er et marked i stor vækst. Det handler om at være til stede der, hvor kunderne er, og det er de i høj grad på farten. Vi tilbyder App-udvikling til Android, iPhone og iPad.

Avendor Pixels

What we offer

We believe that apps and websites should not only be eye catching but actually provide a great user experience that users will remember.

 • 100% Responsive Layout

  Turpis venenatis at laoreet. Etiam lorem nulla fuviverra minim sed metus egestas.

 • Clean HTML5 and CSS3

  Turpis venenatis at laoreet. Etiam lorem nulla fuviverra minim sed metus egestas.

 • Interactive Elements

  Turpis venenatis at laoreet. Etiam lorem nulla fuviverra minim sed metus egestas.

Offer
 • GRAFISKE LØSNINGER

  Vi tilbyder en bred vifte af produkter med alt fra rådgivning til sparring i forbindelse med grafiske opgaver. Ønsker du at få skabt et nyt visuelt udtryk, så kan vi med vores mange års erfaring, agerer som din kreative samarbejdspartner.

 • LOGO

  Undervurdér ikke betydningen af et godt logo - Det er din virksomheds varemærke og dit brand. Logoet skal kunne genkendes og kunne fungere alle steder. Vi udarbejder i fælleskab et logo der passer dig og din virksomhed.

 • VISUEL IDENTITET

  Det er den visuelle identitet, der giver din virksomhed det vigtige førstehåndsindtryk og fortæller, hvem du er og hvem du henvender dig til. Vi gør alt for at gøre din visuelle identitet klar og tydelig.

Our Awesome Works

Quisque placerat tortor augue, condimentum dignissim purus posuere ac. Donec id leo a purus eleifend viverra ac non diam. Suspendisse feugiat hendrerit ipsum non placerat.

Portfolio 1

Nulla porta lectus

Portfolio 1

Aenean congue facilisis

Portfolio 1

Sed sollicitudin vehicula

Portfolio 1

Nam rhoncus massa

Portfolio 1

Duis ut ultricies ipsum

Portfolio 1

Ut sagittis ultrices urna

Portfolio 1

Aenean rhoncus

Portfolio 1

Curabitur in lectus est

Portfolio 1

Nullam diam eros

Portfolio 1

Phasellus at felis lorem

Portfolio 1

Sed sollicitudin vehicula

Portfolio 1

Fusce orci nunc

Do you have a project? Have a idea?

>

What Clients Says

Thanks our clients for the awesome testimonials

Skriv til os!

Casju Agency

København
Danmark

 • +45 23232323
 • sayhello@casju.com
 • Mandag: 09:00 - 17:00
 • Torsdag: 09:00 - 17:00